Searching Inventory...

Over Garage bastiaens

Beste klanten,

Tientallen jaren hebben wij u mogen helpen als Renault-dealer. Gezien de schaalvergrotingen binnen de auto-distributiesector, zijn wij geëvolueerd  naar “Onafhankelijk Renault Specialist”. Dit maakt dat we niet langer deel uitmaken van het officiële Renault-netwerk, maar onze kennis, investeringen en inzet aanwenden om u nog beter te kunnen dienen. Dit betekent echter geenszins dat U niet langer welkom bent bij onze werkplaats, integendeel. Alle Renault apparatuur en software, alle originele onderdelen, knowhow en ons gemotiveerd en ervaren team staan elke dag klaar om u de service, die u zo gewoon bent, met een glimlach te kunnen geven. Als Onafhankelijke Renault Specialist gebruiken wij bij herstellingen of onderhoud originele Renault onderdelen en blijven alle waarborgen, zoals de 1-jaar garantie op alle herstellingen, behouden.  U en uw Renault blijven bij ons in goede handen en wij zorgen dat u met uw wagen veilig en tevreden de weg op kan.

Naast Renault Specialist leggen wij ons sinds kort ook toe op de verkoop van jonge occasie wagens die door onze experts met zorg nagekeken en gekeurd worden, zodat wij u op een eerlijke en deskundige manier kunnen begeleiden bij de aankoop van uw volgende wagen.

Wij hopen u binnenkort in onze showroom of werkplaats te mogen ontvangen en u met ons enthousiasme en deskundigheid mogen helpen.

Tot binnenkort, Silvia en Carlo

Leave a reply

Nieuws