Searching Inventory...

Garage Bastiaens Carlo bestaat 20 jaar

Beste klanten,

Garage Bastiaens Carlo bestaat 20 jaar.

In deze 20 jaar hebben wij veel ups en downs gekend.

Beginnende 20 jaar geleden met 4 werknemers met het merk Renault onder de arm nam ik de zaak over van mijn ouders.

Na een succesvol periode als officiële dealer, verhuisden we eind 2014 naar onze huidige locatie op de Industrieweg. Door de enorme groei van ons klantenbestand (van 850 naar 8000 klanten eind 2014) , en onze intentie om onze service en aanbod naar een hoger niveau te tillen, konden we geen beter moment kiezen om onze intrek te nemen in het huidig pand. De grote showroom en onze perfect en modern uitgeruste werkplaats vulden onze en uw noden. Hierdoor konden we de service, die wij hoog in het vaandel dragen, blijven garanderen.

Begin Juli 2018 hebben wij beslist onze eigen weg in te slaan, met onze nodige ervaring als onafhankelijke Renault en Dacia specialist helpen wij de dag van vandaag onze klanten als voorheen met de nodige scholing en hedendaagse apparatuur.

Zoals u inmiddels van ons gewoon bent, is onze showroom steeds goed gevuld met jonge en betrouwbare occasies van alle merken. Merken als Renault -Dacia -Opel- Ford- Range Rover- Bmw- Mercedes- Volkswagen -Audi- fiat et cetera kunnen wij vandaag met een glimlach aanbieden. Heeft u speciale wensen, dan gaan wij voor u op zoek om hierin te kunnen voorzien, met garantie en onderhoud in onze eigen werkplaats.

Onze laatste week vakantie gebruiken wij creatief om uit te zoeken hoe wij onze klanten kunnen laten mee vieren met ons 20-jarig jubileum. Dit kunnen we zomaar niet voorbij laten gaan.

Met speciale acties en een prachtig en ruim aanbod willen zullen we onze klanten verrassen, zodat ook jullie mee genieten van onze verjaardag.

Ons hele team dankt jullie voor het vertrouwen in onze zaak de afgelopen 20 jaar.

Inmiddels is ook mijn zoon Hoby toegetreden tot ons team en zal ik hem als mijn rechterhand opleiden. Dit geeft u de garantie voor de continuiteit van ons bedrijf, zodat u kan blijven genieten van de service en kwaliteit die voor ons en u zo belangrijk zijn. Tot snel…..

Carlo en Hoby

Reageren niet mogelijk.

Nieuws